Inteli Tech Development

Productie Software

Compania

In Romania, domeniul IT este in plina expansiune. Produsele software cu licenta “Made In Romania” au inceput sa fie foarte cautate pe piata internationala.

Ne bucuram sa afirmam ca suntem printre companiile de top care furnizeaza astfel de produse. Cu multiple competente si experienta indelungata pe piata IT, furnizam solutii software pentru o multitudine de afaceri, adaptandu-ne la nevoile si dorintele clientilor nostri.

Consideram comunicarea ca fiind elementul cheie in orice relatie, asa ca aplicam acest principiu si in legatura pe care o mentinem cu clientii nostri. Astfel, avem garantia ca va putem oferi programe software cat mai potrivite pentru dumneavoastra.

Procesul de dezvoltare implica analiza business, asigurarea calitatii, precum si suportul tehnic necesar dupa lansarea soft-ului.

Incercam intotdeauna sa oferim servicii care sa va ajute la dezvoltarea afacerii si la simplificarea proceselor operationale, reusind cu noi sa va reduceti costurile, precum si timpul de organizare sau de realizare a unor task-uri zilnice.

Desi functionam, in principal, in Bucuresti, suntem deschisi la colaborari si cu companii din afara perimetrului nostru.

Printre aplicatiile realizate de noi se numara: Software de gestiune, de management productie,  de proiectare timplarie de PVC, de optimizare 1D si 2D, fise auto scoala de soferi, de gestiune pentru bar si bucatarie, de evidenta creditare si plati, etc.

Prin ce se caracterizeaza aceste aplicatii? In primul rand, prin interfata foarte usor de folosit, cu instrumente la indemana si in legatura stransa cu domeniul de munca. In al doilea rand, prin eficienta. Fiecare operatie poate fi exportata in Excel, pentru o raportare simplificata.

Avem ca SCOP dezvoltarea unor produse software care sa va ofere cat mai multa flexibilitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *